مشاوره حقوقی رایگان - فروش مغازه سوپر مارکت

سلام وقت بخیر من اجناس مغازه ب مبلغ 200میلیون ب یک بنده خدا فروختم اون بنده خدا در عوض 50تومن نقد داد و چهل تومن چک داد برای بک هفته بعد و 110تومن چک داد برای دوماه بعدهیچ کدوم از چک ها رو ثبت نکرده بود که چک 40تومنی یک هفتش شد یک ماه تا پاس شد منم چون ثبت نبود نتونستم برگش کنم موند چک 110تومنی که دوماهش گذشت پاس نشد گفت 70 بیشتر ندارم بیا 70 پرداخت کنم 40تومن مانده دست نوشته بهت میدم روزانه مبلغ 645تومن واریز میکنم ب مدت 2 ماه تا تسویه بشه منم قبول کردم دست نوشته ازش گرفتم با یک چک ثبت نشده الان هر روز پول ب حساب من نمیریزه هر وقت دلش بخواد میریزه چطوری میتونم پیگیری کنم چون خیلی هم نمانده تا تاریخ دست نوشته تمام بشه لطفا راهی جلوی من بگذارید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با توجه به مفاد و شروط قرارداد دادخواست مناسب اقامه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما قرارداد جدیدی تنظیم نموده‌اید

ارداد معتبر است و می‌بایست طرفین به آن متعهد باشند می‌توانید مطابق آن قرارداد اقساطی را که دریافت نکرده‌اید مطالبه نمایید