مشاوره حقوقی رایگان - فروش مغازه

سلام خسته نباشید.
بنده یک باب مغازه رو که سند تفکیک شده و پایین کار نداره فروختم بعد فرد مذکور در زمانی که سند مادر در گرو بوده اون رو به فردی دیگر فروخته من برای باز پس گیری مغازه میتوانم اقدام کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مغازه را فروخته‌اید به چه استنادی می‌خواهید آن را پس بگیرید موضوع خود را مشخص نکرده اید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.به نظرخیر.ولی برای اطمینان بیشترباوکیل مشورت کنیدتامدارک راملاحظه وراهنمایی کند