مشاوره حقوقی رایگان - پیامک

سلام
چند روز پیش نصف شب سیمکارتی که در گوشی من هست و استفاده میکنم سرکار بودم دقیقا با همون شماره سیمکارت من یه پیامک به همسرم رفته و همسرم چند دیقه بعد با من تماس گرفته بود که رفتم دیدم گفته این چه پیامی فرستادی در صورتی که من اصلا پیام نفرستادم
و هر چقدر میگم نفرستادم پیامی باور نمیکنه حتی اون پیام که به اون رفته تو گوشی من نیست ولی تو گوشی اون هست
من حتی مطمئنم خودم پیام ندادم و گوشی ام دست کسی نبود اون لحظه دقیقا تو جیب خودم بود
چطور باید بفهمم که چطور یه پیام با خط من به همسر من رفته

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اختلال بوده است پیگیری کنید