مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشاور یک بنگاه در نیاوران

یک مشاور در بنگاهی در نیاوران که خودش صاحب بنگاه نیست چندین سال است که به املاک ورثه ای ورود پیدا می کند و با تهدید اسلحه کلت و تنظیم سند ها ی سوری بین یکی از طرفین دعوا و شخص ثالث بخشی از ملک را به آن شخص می فروشد و خودش به عنوان موکل آن طرف خریدار وارد ملک شده با تهدیدات جانی مالک یا مالکان را به زور وارد مشارکت کرده و پس از ساخت با تبانی با سازنده متراژهای بالایی را به نفع آن شخص ثالث که سند سوری زده بر میدارد و خودش در زیر نفع میلیاردی می کند این اتفاق شاید 5 یا 6 بار در طول دو سال افتاده است از آنجاییکه خودش صاحب بنگاه نیست هیچ شکایتی نه در اتحادیه املاک و نه در دادگاه متوجه او نمی شود نهایتا مالکان با آن شخص ثالت وارد درگیری می شوند و هیچ مشکلی برای او نیست و نهایتا توسط صاحب بنگاه اخراج و به بنگاه دیگر می رود این شخص ظرف دو سال سه بنگاه یا بیشتر عوض کرده و در حال حاضر در املاک ن در نیاوران است چه طور از او شکایت کنیم چون ملک ها یا در حال نیمه تخریب به دادگاه کشیده میشوند یا بعد از اتمام این شیاد به نفع طرف خود متراژاهی بالایی با تبانی با سازنده و ایجاد تنش و نهایت قلدری را بر می دارد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام راهکارتان شکایت کیفری علیه فرد مزبور است تا قرار صادر و به مجازات مورد نظر مقنن برسد در صورت صحت فرمایشاتتان حتما نتیجه حبس خواهد داشت