مشاوره حقوقی رایگان - داشتن رسید با اثر انگشت و امضا میشود پیگری کرد

با سلام مبلغ 5میلیون تومان طلبکارم به علت رفاقت چک نگرفتم رسید دارم که قرار بوده اول بهمن ماه 96پرداخت کند که آمده 50 هزار تومان داده گفته باشد بقیه چند روز دیگر که اصلا جواب تلفن نمی دهد چه کار کنم لطفا راهنمایی فرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

رسید شما سند عادی محسوب میشود که قابلیت پیگیری دارد لذا جهت محکم کاری شهودی برای اثبات طلب خود داشته باشید.یا اظهارنامه بفرسید.