مشاوره حقوقی رایگان - تهدید پلیس فتا و پخش فضای مجازی

سلام من امروز با یک نفر در تلگرام آشنا شدم و حرفای خصوصی ام رو بهش گفتم و از انها اسکرین شات گرفته و چند عکس از من خواست منم دادم بعد میگوید که باید عکس مستهجن از خودت بفرستی تا در فضای مجازی و پلیس فتا ندهم منم تلگرام رو دلیت اکانت زدم آیا او میتواند آن را در فضای مجازی پخش و به پلیس بگوید؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
شما میتوانید شکایت تهدید را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر با دیلیت اکانت شما امکان پیگیری احتمالی از بین میرود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام احتمال انتشار عکسها هست ولی اگر قبل دیلیت اکانت اسکرین نگرفته باشد با دیلیت اکانت از بین رفته

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چه چیزی را به پلیس نگوید ؟؟
شما می توانید از ایشان تحت عنوان اخاذی و تهدید به افشای اصرار و تصاویر خصوصی شکایت نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتواند در مقابل شما هم میتوانید شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

محتمل است که ایشان هر کاری انجام بدهند اما پخش عکس خصوصی و گفتگوی محرمانه توسط ایشان ایشان جرم خواهد بود علاوه بر جرم تهدید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر اینکار انجام دهند مرتکب انتشار تصاویر خصوصی اشخاص در فضای مجازی می‌شوند و قابل شکایت از طرف شماست

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر ، در صورت اقدام میتوانید شکایت مطرح نمایید

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
اگر چنین کاری کند مرتکب جرم شده
ارتباط خود را با او قطع کنید
و به همین سادگی به کسی اعتماد نکنید