مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه احضاریه

سلام
برای همسرم یک ابلاغیه آمده که وقت دادگاه هست نوع حضور رسیدگی هست قبل از این از شوهرم یک نفری به جرم رابطه نامشروع شکایت کرده و ابلاغیه اومد که دفاع از انتهام انتسابی و بعدش شوهرم رفت دادگاه قاضی چنتا سوال پرسیده بود ازش و یک سند گذاشتیم دادگاه حالا که وقت دادگاه مقرر شده خواستم ببینم معنیش چیه چون شوهرم مطمئنه که هیچ ارتباطی با خانم اون پسره نداشته و الان توی ابلاغیه نوشته جلسه برای اخذ رأی میباشد خواستم ببینم معنیش چیه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مالاً کیفرخواست ایشان صادر شده و پرونده به دادگاه کیفری 2 ارسال می‌شود جهت اخذ رای ایشان می‌بایست حضور پیدا نماید و از خود دفاع کند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وقت دادگاه به معنای صدور قرار جلب به دادرسی در مرحله تحقیقات مقدماتی است، دفاعیه تدارک ببیند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دعوت به وقت رسیدگی شده اند پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید