مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

ابلاغیه احضار جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
نوع علت اجرای حکم
قبلا هم ابلاغیه اومده قرار تعلیق تعقیب و براش شرکت در حوزه علمیه زده شده
الان این ابلاغیه احضار برای اجرای چه حکمی هست؟ نره بعد بازداشت بشود یا قرار دیگری صادر بشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال دارای ابهام است و به شکل کامل و شفاف، پرسش طرح نشده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همین هم که در حکم آمده می‌بایست پرونده به اجرای احکام برود