مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم کوچک

سلام خسته نباشید من 27ساله مه چند ساله می‌خوام اسمم رو تغییر بدم از بتول به آتوسا،آیا امکان تغییر اسم بتول هست؟ به خدا همش فکرم درگیر هست،لطفا جوابمو بدید،ممنون

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

سلام .اگر اصفهان هستید جهت مشاوره حضوری با بنده هماهنگ کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
بدوا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید