مشاوره حقوقی رایگان - دزدی اکانت

سلام من چند شب پیش یک جیمیل را به قیمت 1500 فروختم و اکانت را تحویل دادم
بعدش امروز صبح اومدن به من پیام دادن که اقا اکانته مارو چرا پس گرفتیو .... خلاصه گفتن که ما پولمونو میخوایم اکانتو نمیخوایم
اگر ندی میریم شکایت میکنیم و دادگاه پول رو ازتون میگیرم
عکس شناسنامه خودم و پدرم و فیش ارسال پول رو دارن
ایا میتونن از من پولی بگیرن؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
با سلام دوست عزیز درصورتی که قرادادی در بین دارید قرارداد حاکم است در غیر اینصورت براساس عمومات قانون سخت است که طرف شما بتواند بیع را فسخ کند ومطالبه پولش را بنماید مگر اینکه عرفاً قیمت اکانت فاحش ویا افحش باشد یعنی بسیار گرانتر از قیمت عرف فروخته باشید موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 190 قانون مدنی از شرایط اساسی صحت معاملات، اهلیت طرفین است. یکی از موارد اهلیت، بلوغ است. به نظر می‌رسد شما با عنایت به اینکه تصویر شناسنامه پدر خود را ارسال کرده‌اید در سنی به سر می‌برید که اهلیتی برای انعقاد معامله ندارید. فلذا طبق این شرایط، این قرارداد محکوم به بطلان خواهد بود ولی مسئولیت کیفری متوجه شما نخواهد بود.