مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت

سلام. با فردی که کاسب بازار می باشد قرار مشارکتی بستیم سرمایه ای در اختیارش گذاشتیم و ایشون متعهد شدن که هر ماه سودی را برای ما واریز کنند. در قبال پولی که به عنوان سرمایه بهش دادیم یه سفته بدون تاریخ و بدون نام به ما دادن البته سفته امضا شده. الان چند ماهه که سود ماهانه رو نمیدن و میگن نمیتونم پرداخت کنم حتی بهشون میگیم خب اشکالی نداره سود رو لازم نیست پرداخت کنی اصل سرمایه ما رو برگردون ولی امتنا میکنن و میگن ندارم نمیدم شما چیکار میتونین بکنین میشه لطف کنین چیکار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
مشخص نکردید ایا قرارداد کتبی دارید یا خیر...
مدت قراردادتون مهم.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط و مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین دارای اهمیت و تعیین‌کننده است. در صورتی که عامل به تعهدات خود عمل نکرده است شما می‌توانید از طریق ضمانت اجرای این قرارداد که همان سفته است اقدام بفرمائید.