مشاوره حقوقی رایگان - اخذ توضیح

سلام بنده در پرونده ای منع تعقیب گرفتم. وثیقه هم کذاشته بودم. و پرونده برای سایر متهمین در جریان است.الان برای بنده و وکیلم ابلاغیه اخذ توضیح امده است.بنده در تمام جلسات همیشه حضور داشتم.
سوال: بدلیل اینکه بیمار هستم و دست و پام شکسته و گچ گرفتم ایا امکان دارد که وکیلم به جلسه دادکاه ازطرف بنده برود و جلسه اخذتوضیحات بدهد؟یا اینکه بنده باید بروم؟
سوال: وکیلم بجای بنده برود و توضیحات بدهد و بنده نتونم در جلسه دادکاه برم ایا قاضی بنده را بازداشت میکند؟
سوال: ایا امکان دارد قاضی وثیقه را ازاد کند و بنده را بازداشت کند؟
سوال: چه زمانی میتونم وثیقه را آزاد کنم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که در ابلاغیه حضور شما الزامی قید شده باشد باید خودتان مراجعه نمایید