مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه احضاریه جهت تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت

سلام خونه ای خریداری کردیم ک بعد از قرارداد صاحبخانه تحویل نداد از راه قانونی حکم گرفتیم و سند زدیم و الانم حکم داریم تا خونه تخلیه کنیم اما ابلاغیه اومده ک نوع علت حضور اخذ توضیح این یعنی چی ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید برای انجام دادن کاری حضورا به شعبه مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
حضورا پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید در وقت مقرر به شعبه مربوطه مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابلاغ واضح است برای قاضی ابهامی بوجود آمده لذا نیاز به اخذ توضیح از سوی شما دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع حضورا مراجعه و پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یعنی حضورا در تاریخ تعیین شده به شعبه رفته و توضیح دهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام احتمالا پرونده بررسی شده و ابهامی وجود دارد ک نیاز ب اخذ توضیح وجود دارد و یا طرف مقابل دلیلی ارایه داده ک ک قاضی حضورتان جهت اخذ توشیح را لازم دانسته. بدون استرس در جلسه دادگاه حاضر شوید.

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
قاضی محترم پس از بررسی پرونده در صورتیکه نیاز به اخذ توضیح از شما داشته باشد با ارسال اخطاریه و درج این عبارت در آن شما را احضار خواهد نمود.
نگران نباشید و در جلسه حاضر شوید