مشاوره حقوقی رایگان - اخذ توضیح و اخرین دفاعیه

سلام بنده در چندین پرونده منع تعقیب گرفتم و الان برای بنده و وکیلم ابلاغیه اخذ توضیح و اخرین دفاعیه امده است.بنده وثیقه گذاشته ام و منع تعقیب شدم
سوال:
1- ایا امکان دارد بجای بنده ، وکیلم اخرین دفاعیه و اخذ توضیحات در جلسه دادگاه را بدهد؟
2- اگر بنده بدلیل بیماری در جلسه حضور پیدا نکنم و وکیلم بجای بنده در جلسه دادکاه حضور پیدا کند و توضیحات و دفاعیه را بدهد کافی است و ایا قاضی قبول میکند و یااینکه باید بنده در دادکاه حضور پیداکنم؟
3- چه زمانی میتونم وثیقه را ازاد کنم؟
4- الانکه منع تعقیب گرفتم می‌توانم کسر وثیقه هم درخواست بدهم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باوکیل محترم خود که مطلع به امور پرونده شماست مشورت فرمایید بزرگوار.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید