مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام خدمت تمامی دوستان میخواستم بدونم وقتی وکیل خودش اعلام انصراف ازپرونده میکنه میتونه چندماه بعدازطرف موکلش ولی بیخبراز اون وکالت بده به همسرش که برای طلاق اقدام بکنه وایامیتونم شکایت کنم که بخاطراین کارایشون زندگیم پاشیده ودوتادختربچه آواره شدن ممنون ازهمه فقط التماس میکنم زود جواب بدین

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام خیر مگر اینکه دوباره وکالت گرفته باشد اگر چنین شکایتی از طرف وکیل و بدون هماهنگی موکل انجام شده موکل میتواند به شعبه ای که شکایت شده مراجعه کنه و شکایت را پس بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به حدود اختیارات وکالتنامه دارد و باید بررسی کرد چند وکالت اعطا شده است...
وگرنه استعفا داده اند دیگر خیر امکان‌ اقدام ندارنده