مشاوره حقوقی رایگان - هک پیج

با عرض سلام و خسته نباشید
چند روزه که برادر خانوم بنده مدعی شده که از طرف پیج بنده پیام های نابه هنجاری به دختراش ارسال شده،میگه شماره و اسم همش مال توعه،ولی از اونجایی ک هیچ آدم عاقلی نمیاد با شماره و عکس خودش به آشنای خودش پیام زشت بده و من هم بجان بچه م،بجان تنها دخترم روحمم اطلاع نداره از این مسئله،الان در معرض رفتن ابروم هستم،خواستم خواهش کنم یکی کمکم کنه تورا به هرکس ک میپرستین کمک کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید طرح دعوی نماید. بدوا از طریق پلیس فتا.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید در سایت پلیس فتا تخلف را ثبت نمایید.
همچنین به استناد قانون جرایم رایانه ای، شکوائیه ای در دفتر خدمات قضایی ثبت کرده و نسبت به این موضوع شکایت کنید.