مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق و حقوق

من میخواهم هم حق و حقوق ام رو از کارفرما ام بگیرم و هم از کسی که به اسم کاریابی. پولی بیشتر از حق اش با همدستی با کارفرما ام گرفته واین بلا رو سر سه نفر از کسانی که با من تو اون برهه از زمان کار میکردن آوردن و حق هر سه نفرمون رو نقص کردن.کاریاب بنده رو به یه کشتی معرفی کرد و گفت که مبلغ حقوق ات 15 میلیون هستش که مبلغ سه میلیون از حقوق ماه اول ات رو من از کارفرما میگیرم کارفرما آدم بدحسابی بود و دیدیم که آدمی که حق خیلی‌ها رو خورده بعداز دوهفته یکدفعه گفت می‌خوام نیروها رو مرخص کنم و برای حسابرسی گفت شما 16 روز کارکردی یک روز غیبت کردی میمونه 15 روز که مبلغ 7 میلیون حقوق شماست و من 3 میلیون به کاریاب دادم میمونه 4 میلیون که مبلغ 3500 رو برام واریز کرد و 500 تومن دیگه رو نریخت وقتی بهش گیر دادم که نباید به ازای دوهفته کار سه میلیون به کاریاب میدادین شروع کرد تهدید کردن که آره زیاد بخوای گیر بدین میگم که از کشتی وسیله بردین من می‌دونم که تو این راه شاید چند برابر پولی که باید بگیرم رو باید خرج کنم که به حقم برسم اما می‌خوام این کار رو بکنم چون این کار رو با خیلیا مثل من هر روز دارن انجام میدن

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است مدارک و مستندات مورد مطالعه قرار گیرند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید در اداره کار شکایت خود را مطرح کنید و دادخواست مطالبه حقوق معوقه و سایر مزایای قانونی را در سامانه جامع اداره کار ثبت نمایید.