مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه و درخواست مهریه و طلاق

مدت دو ماه هست که عقد کردم و هنوز همسرم به من نفقه ای نداده و مرا بحال خود رها کرده ،تقاضای مهریه و طلاق رو چطوری میتونم انجام بدم ،در ضمن همسر بنده مدتی در امور حقوقی و وکالت بوده و سر رشته ی کامل رو داره
حالا که فهمیده قصد طلاق دارم با پیشنهاد طلاق توافقی و اینکه مهریه ام رو پرداخت نکنه منو تحت فشار میزاره
بنده باکره هستم و نصف مهریه م 12 سکه هستش و مرا تهدید به ناشزه کردن می‌کنه
ترو خدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بحث نشوز در مورد شما مطرح نیست و حق حبس دارد نفقه به شما تعلق می گیرد مهریه هم می تواند اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست مطالبه نفقه و تهیه منزل مستقل را مطرح نمایید

و چون شما باکره هستید شما دارای حق حبس میباشد و شما میتوانید اعلام نمایید که زوج ابتدا تمام مهریه شما را پرداخت نماید تا تمکین نمایید
و شما باید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید