مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه_ حبس

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
شوهرم منو کتک زده از خونه بیرون انداخته، منم زنگ زدم 110 و پزشک قانونی رفتم و مراحل شکایت رو طی کردم
بعد برای نفقه اقدام کردم که در شورای حل اختلاف وکیل شوهرم سازش رو قبول نکرد و راضی به پرداخت نفقه نشد و پرونده رفت دادگاه
آیا برای ندادن نفقه ی سه ماه و نیم مجازات زندان وجود داره؟ اگه وجود داره من باید چگونه اقدام کنم
ممنون که راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر کیفری شکایت نمایند حداقل 1 ماه حبس دارد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورت توانایی مالی زوج معمولا رای به نفع زوجه صادر میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اصولا خیر حکم حبس صادر نخواهد شد مگر زوج از پرداخت
امتناع نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ترک انفاق ثابت شود مجازات حبس دارد