مشاوره حقوقی رایگان - مسكن مهر

سلام و عرض ادب و احترام ،خ واهشاً راهنمايى كنيد من حدواً هجده سال هست ازدواج كردم ولى منزل پدرم زندگى كردم براى همين براى ثبت نام مسكن مهر اجاره نامه ندارم بايد چه مدركى نشون بدم تا ثابت بشه پنج سال در تهران زندگى ميكنم و قابل قبول واقع بشه؟ سوال بعدى ،من با ماشين كار ميكنم يعنى شغل ازاد چطور ميتونم ثابت كنم ميتونم اقساط رو پرداخت كنم. باسپاس

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام: یکی دیگر از راههای اثبات آن استشهادیه محلی مبنی بر سکونت شما در تهران است.
هنوز دقیق مشخص نکردند که چگونه پی به وضعیت مالی افراد میبرند. فعلا صبر کنید تا اطلاعات تکمیلی رو اعلام کنند.

یک وکیل :

سلام عصر بخیر
باید اجاره نامه ای با پدرتان تنظیم کنید