مشاوره حقوقی رایگان - دیه و خسارت سقوط از ساختمان حین کار

با سلام بنده ارماتور بند هستم یک ماه پیش حین کار در طبقه دوم سقوط کردم که در این حادثه لگنم شکست، مچ و بازوی چپم خرد شدند، ٣دنده شکست و به شش سمت چپ آسیب زد و ضربه باعث ورود خون به شش سمت راست شد که هردو شش با چست تیوپ تخلیه و ترمیم شدند پزشک 6 ماه استراحت دادن و احتمال میره که مچ دیگه کارایی نداشته باشه ضمناا حقوق روزانه ٧٠٠ تومان بوده و مالک لوازم ایمنی نداشته وایمنی ساختمان رعایت نشده حقوق و دیه من چطور محاسبه میشوند بنده چپ دست هستم و دست تخصصیم لطمه دیده با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین دیه بر عهده پزشکی قانونی است که بر مبنای آن رای صادر میشود و اجرای احکام کیفری معادل دقیق ریالی دیه را محاسبه خواهد کرد‌.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بر اساس نظریه پزشکی قانونی و درصد های اعلامی