مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت دیه

بنده پیمانکار تخریب هستم که در قراردادی تعهد دادم اگر کارگری دچار آسیب شد چون ساختمان دارای بیمه است فقط میتوانم از بیمه استفاده کنم در غیر اینصورت کارفرما عهده دار خسارت نیست.ولی خودم سقوط از ارتفاع داشتم و دستم شکست و با هزینه کارفرما از بیمارستان مرخص شدم.سئوالم این است که می‌توانم شکایت کنم و از بیمه یا کارفرما خسارت دیه بگیرم چون دو سال گذشته و مهلت بیمه یکساله گذشته است

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام هرچیزی که در مفاد قرارداد است انجام میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتیکه شکایت مشمول مرور زمان یکساله مطابق ماده 106 قانون. مجازات اسلامی مصوب 1392 نشده باشد، میتوانید شکایت کنید