مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد پیمانکاری

سلام در یک پروژه پیمانکاری ساختمان مربوط به خرداد 1400 بنده در قرارداد به عنوان نماینده پیمانکار معرفی شدم،و مبلغ پیمان که 510 میلیون تومان هست طبق شماره حساب بنده که در قرارداد عنوان شد به حساب من واریز شده که بنده روز بعد از واریز مبلغ 162 میلیون رو مستقیما به حساب پیمانکار واریز کردم و مبلغ 150 میلیون رو هم طبق گفته خود پیمانکار در یه پروژه دیگه که قراردادش با اون کارفرما دیگه هم موجوده و پیمانکار پولشم‌گرفته بود ولی کار نکرد و بنده مجبور شدم کل پروژه رو با هزینه شخصی تموم کنم بعنوان طلبم برداشتم، الباقی مبلغ هم چون در سال 99 بنده به پیمانکار طی فیش هایی که موجوده پول قرض داده بودم گفت طلبت رو‌بردار، ولی زبانی بوده و هیچگونه کاغذ یا مدرکی از این گفته های پیمانکار ندارم، پیمانکار بخاطر عدم‌انجام پروژه مذکور الان زندانه و از زندان بارها زنگ‌زده و تهدید میکنه که کیفری و حقوقی شکایت میکنم چون پول این پروژه رو به من ندادی، سوالم اینه ایا بجز مبلغ 162 میلیون تومن که مستقیم واریز شده، بقیه پولها که اونها هم مربوط به پول دستی و پروژه خود پیمانکار بوده ولی در تاریخ قبل از این واریز 510 میلیون رو من میتونم ثابت کنم به قاضی؟ ضمنا کارفرمای دیگه که 150 تومن از این پول بخاطر طلبم بابت اجرای پروژه اون برداشته شده حاضره بیاد دادگاه شهادت بده، سوالم اینه برای پول دستی و پولی که قبل از تاریخ اصلی خرج این‌پروژه شده و من برداشتم ولی کاغذی ندارم قاضی حرفم رو قبول‌میکنه؟ چطوری ثابت کنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قبول میکند دادخواست با جلب نطر کارشناسی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید با ارائه مستندات و دلایل ، ادعای خود را اثبات نمایید