مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری

باسلام من خانمی 28ساله هستم 12ساله شوهر کردم ویه دختر بچه ای ده ماهه دارم
شوهرم یک ماهه به رحمت خدا رفت شوهرم چون درحین کار اتفاقی براش افتاد مرد الان شهیدمحسوب میشه و بخاطر حقوقش الان خانواده شوهرم میگن یا بچه ازت میگیریم
یاباید با برادر شوهرت ازدواج کنید من اصلا راضی نیستم اما میخان به بزور تن به ازدواج بدم لطفا کمکم کنید چکار کنم بچه ازم نگیرن و به زور مجبورم به ازدواج نکنن
چون من یه اقای دیگه رو دوست دارم ده ساله تلفنی باهاش در ارتباطم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام حضانت بچه تا 7سال با مادر است و شما هیچ وظیفه ای در قبال خانواده همسر نداریدحقوق همسرتان هم متعلق بشماست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر 10 ماهه شما تا سن 7 سالگی تحت حضانت شماست و زمانی که به سن بلوغ یعنی 9 سالگی برسد خودش تصمیم‌گیرنده خواهد بود که با چه شخصی زندگی کند. همچنین از لحاظ حقوق مالی نیز، از شوهر خود سهم‌الارث خواهید برد و مهریه خود را نیز می‌توانید مطالبه کنید و خانواده همسرتان طبق قانون حق اجبار شما را به ازدواج ندارند.