مشاوره حقوقی رایگان - بیرون آوردن همسر از کمپ

سلام وخسته نباشید مدت 40روز هست همسر بنده را شهرداری گرفته وبه کمپ اجباری فرستاد بعد از چندروز متوجه شدیم همسرم در کمپ است هنگامی که آنجا مراجعه کردیم مسؤل کمپ بما گفت ما اتباع نگاه نمیداریم وبه پلیس امنیت تحویل می‌دهیم ولی به اسرار خانوادش ما پول دادیم تا در آنجا بستری شود ومسول کمپ بمن گفت من اسم همسرت را جزو اتباع رد نمیکنم چون خودم ایرانی بودم حالا بعد 40روز فهمیدم در. آنجا همسرم را اذیت میکنن چکار کنم از آنجا بیرون بیارم چون هنگام ملاقات متوجه ترس همسرم از آنها شدم من 3فرزند دارم و تما مخرج زندگیم را همسرم میداد موند الان چکار کنم دادستان گفت باید 4ماه بماند ولی تو این مدت کی خرج مرا بده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجع دستوردهنده موضوع را پیگیری کنید. همچنین می‌توانید به دادستانی محل سکونت خودتان مراجعه کنید.