مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خوانده در جلسه تحریرترکه شورای حل اختلاف

باسلام :
درصورتیکه خوانده در جلسه اول شورای حل اختلاف بمنظور تحریر ترکه شرکت نکند چه تصمیمی از طرف شورا گرفته خواهد شد .

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

به طور کلی طبق قانون غیبت اشخاصی که برای تحریر ترکه یا مهر و موم ترکه احضار شده اند مانع از تحریر ترکه نیست و شورا به کار خود ادامه می دهد. مگر این که شورا طبق ملاحظات دیگری که در مورد شما وجود دارد طور دیگری عمل کند. البته شورا باید آگهی و اخطاریه های مربوطه را قبل از جلسه تحریر ترکه برای ورثه و نمایندگان قانونی آن ها و طلبکاران و بدهکاران متوفی فرستاده باشد و در مهلت قانونی به آن ها ابلاغ شده باشد.