مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط

باسلام
ایا زمان نوشته شدن خط را کارشناس خط میتونن مشخص کنن؟
یا اگر میتونن تا چه مدت مشخص میشه؟
یعنی میتونن بگن این خط 4سال پیش نوشته شده؟ یا تا یه مدت خاص مشخص میشه؟
من یه چک بدون تاریخ رو چهار سال پیش دادم بابت ضمانت و کل حساب رو تسویه کردم و قرار بود بهم برگردونه و طرف سو استفاده کرده 8ماه پیش تاریخ زده روش و برام مشکل ساز شده و اگر بتونم ثابت کنم چهار سال پیش دادم مشکلم حل میشه
امکان تشخیص هست؟
ممنونم از لطفتون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

وقتی شما چکی را بصورت سفید امضا در اختیار کسی قرار میدهید بدین معنی به طرف مقابل خود اختیار داده اید ک مندرجات چک را تکمیل نماید مگر اینکه بتوانید خیانت در امانت و یا سو استفاده از سفید امضا را اثبات نمایید