مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

با سلام و وقت بخیر من به محل کار خود سفته ای بابت حسن انجام کار دادم و حسن انجام کار نیز ذکر شده بر روی سفته. و این سفته بابت این بود که من چند ماه به مرخصی بدون حقوق بروم و شرکت بیمه ی من را کامل پرداخت کند و در عوض بعد از چند ماه من با همون شرکت ادامه ی همکاری داشته باشم. ولی الان بیمه ی من پرداخت نشده است سوال من این است که آیا شرکت می تواند ادعای ترک کار از سوی من را داشته باشد و سفته ی من را اجرا بگذارد؟ و یا غیبت برای من رد کنند و جریمه؟ با تشکر

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، بله امکانش هست، باید توافقات خود را بصورت کتبی کنید تا بعدا از سفته نتوانند سواستفاده کنند