مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سفته حسن انجام کار

سلام وقت بخیر
من یک جایی مشغول به کار هستم
از من 25 تومن سفته برای حسن انجام کار میخواهند
میخواستم ببینم امکان سوءاستفاده از سفته هست یا خیر؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام در متن سفته قید شود بابت چه امری ارائه شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام یک رویه کاملا غلط است گرفتن چک و سفته برای حسن انجام کار که متاسفانه باب شده است در هر صورت اگر تمایل به دادن سفته حتما مبلغ مورد نطر درج شود به علاوه عبارت حسن انجام کار روی سفته

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در سفته ذکر نمایید بابت ضمانت حسن انجام کار و مبلغ ذکر نمایید
و در قرارداد شماره سفته ذکر گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله در متن و یا قرارداد مجزا قید شود بابت حسن انجام

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در تنظیم سفته دقت لازم داشته باشید . در قسمت مربوطه ذکر نمایید بابت حسن انجام کار یا تضمین، از سوی دیگر گرفتن سفته بابت حسن انجام کار از افراد تخلف است .
به هرحال توافق کارگر و کارفرما ملاک عمل است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

محتمل است . کاربر محترم حتماً در متن سفته قید نمایید بابت حسن انجام کار ضمن آنکه در قراردادی نیز شماره سفته‌ها را ذکر و به موضوع آن اشاره کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام در سفته بابت حسن انجام کار نوشته شود، و در قرارداد شماره سفته ذکر شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله برای جلوگیری از سوء استفاده رسید یا توافقنامه با کارفرما منعقد نمایید و در آن به سفته مذکور علت آنکه حسن انجام کار می‌باشد و امانی است اشاره کنید

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
مبلغ سفته را با حروف و عدد بنویسید و حتما در برگه سفته عبارت بابت حسن انجام کار را قید کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتما در قرارداد ذکر کنید از روی سفته کپی بگیریدمقابل رسید اخذ نمایید و سایر موارد را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در قرارداد اشاره کنید که سفته بابت حسن انجام کار است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شماره سفته و سایر جزئیات آن در قرارداد ذکر شود ‌و بابت دادن سفته، رسید دریافت نمائید و نسخه‌ای از قرارداد نیز در اختیار داشته باشید سوءاستفاده شدن احتمالی از سفته را می‌توانید خنثی نمائید.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر روی سفته قید شده بابت حسن انجام کار میتواند با اثبات تخلف شنا مطالبه کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درمتن سفته یا قرارداد به این موضوع متذکر گردیدید که چک بابت حسن انجام کار است مشکلی ایجاد نخواهد شد