مشاوره حقوقی رایگان - فروش امتیاز آپارتمان

اداره .... به هر یک از کارکنان یک امتیاز آپارتمان داده یکی از کارکنان در همان مرحله نخست با مدرک اولیه که اداره داده مو مشخص شده آپارتمان مسکونی است قرارداد فروش امتیاز منعقد به یکی از همکاران فروخته در بند آخر قید شده که با وکالت نامه که صادر شده خریدار می تواند برآن اساس در جلسات تعاونی حاضر و پول های مورد نظر برای ساخت واحد مسکونی را واریز نماید نزدیک یک سال بعد هیئت مدیره یک طرفه امتیاز مورد نظر را به اداری تغییر و اسناد (دفترچه جدید) صادر کرده و در این بین فروشنده دخاتی در تقسیم نامه نداشته و نمی توانسته به تصمیم هیئت مدیره اعتراض نماید چون فروخته و اگر امتیاز را قبول نکند باید جوابگو باشد. سوال:
1- آیا در صورت شکایت نفر ثالث خریدار مبنی بر اینکه امتیاز مسکونی می خواهم باید صاحب امتیاز (فروشنده امتیاز) جوابگو باشد یا چون این تغییر کاربری از اختیارش خارج بوده تعاونی
2-در صورت برگرداندن امتیاز به فروشنده آیا سود پول مبادله شده به عنوان فروش امتیاز محاسبه می شود یا پولهایی که به حساب پروژه واریز شده هم محاسبه می شود (چون فروشنده اول وکالت واگذاری به غیر که براساس آن حق واریز وجه به پروژه هم داده می شد این میان مفقود و امکان دریافت رونوشت هم میسر نشده صادر نشده و خریدار اول مطالبه وکالت در زمان انعقاد قرارداد را که عنوان آپارتمان مسکونی بوده نداشته)

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سواال اول تعاونی- سوال دوم سود پول تعلق نمی گیرد