مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز آپارتمان

با سلام.
بنده امتیاز یک واحد آپارتمان رو از تعاونی شرکت مان خریده ام. طی یک قولنامه آن را به شخص دیکری فروخته ام. کلیه اقساط مربوط به امتیاز را پرداخت کرده ام. در واقع اقساط توسط خریدار به بنده پرداخت شده و‌ من آن را به حساب تعاونی ریخته ام. اکنون که تعاونی می خواهد زمین را بفروشد نقش خریدار چیست؟
بنده طرف حساب تعاونی هستم یا خریدار؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما واگذار کرده اید به نظر خریدار طرف حساب می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت اظهار نظر دقیق حقوقی در این موضوع ، نیاز به بررسی قرارداد مربوطه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فعلا شما طرف حساب هستید تا وقتی موضوع انتقال و جایگزینی را به تعاونی اطلاع دهید .
در صورت فروش زمین قاعدتا وجه را باید به خریدار بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بستگی به نوع قراردادها را دارد که شرکا تعاونی با طرف مقابل امضا میکند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می بایست همزمان با فروش امتیاز آپارتمان به واحد تعاونی مربوطه اطلاع می دادید تا نام ایشان را به عنوان مالک ثبت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خریدار در اینجا مالک می باشد و می بایست به تعاونی مراجعه نمایند