مشاوره حقوقی رایگان - خوانده تقاضای سوگند از خواهان

سلام یک چک سال 94 به کسی دادم و پول چک را به حساب او بعد 15 روز به حسابش ریختم و ابتدا گفت چک دست بنگاه هست و بعد گفت گم شده است و بعد از 5 سال چک را جدید که برا 6 سال 98 برگه زده و رسید بانکی دارم. ولی داخلش رسید شماره چک نوشته نشده چطوری میتونم دفاع کنم و آیا میتونم از شورا بخوام برای پرداخت طرف که خواهان هست تقاضای سوگند نمایم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام
اگر بی تاریخ بوده و جدیدا تاریخ خورده ادعای جعل کنید
اگر تاریخ داشته و پرداختی شما هم برای زمان تقریبی همان تاریخ است شکایت خیانت در امانت کنید