مشاوره حقوقی رایگان - تعارض سند ازدواج با واقعیت

سلام. در متن سند عادی ازدواج موقت به شرط دائم مهریه نوشته شده که پرداخت شده اما مقدار بیشتر آن پرداخت شده و بقیه به بعد موکول شده و پرداخت نشده و زوج هم فوت کردن شاهدی هم ندارن چطور میتوان پیگیری و اثبات کرد ؟ آیا سوگند به عنوان دلیل کافی است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل دیگری در پرونده نباشد نوبت به قسم میرسد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وقتی زوج فوت کرده کی رو می خواهید سوگند بدهید ؟
شانسی ندارید ....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در سند نوشته شده است که تمام مهریه پرداخت شده است در صورت شکایت نتیجه نخواهید گرفت

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سوال مبهم است
اگر در سند ازدواج قید شده باشد که مهریه تماما پرداخت شده در صورت پیگیری برای مطالبه شانس کمی دارید مگر اثبات شود که اقرار واقعی نبوده