مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع و سلب حصانت

ابتدا بگویم خانمم اکنون ناشزه شده به دلیل عدم تمکین. ایشان با اقایی در تماس بوده و حضوری هم قرار گذاشتن. خودش اقرار دستی هم نوشته و امضا و اثر انگشت داده. دخترم 12 ساله شاهد اقرارش و صحبتهای تلفنیش بوده به یه اقا و یه روانشناس هم گفته با یکی بودم. دایش و خالش میدونه اما شهادت نمیدن.
آیا با این اقرارنامه و شهادت انان که بگویند خانم خودش گفت با یکی بودم رابطه نامشروع ثابت میشه؟ اگه نشه افترا نیست چون شاهد و مدرک دارم شاید دادگاه نپذیرفت به هر دلیلی؟
2-ا ز موارد سلب حضانت محسوب میشه؟

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام 1-اگر وکیل بگیرید امکان اثبات بالاست و مشکلی براتون پیش نمیاد
2- دختر شما از حضانت خارج شده و خودش تصمیم میگیرد که با شما زندگی کند یا با مادرش