مشاوره حقوقی رایگان - مجوز قانونی برای ترمیم پرده بکارت غیر مدخول

با سلام
متأسفانه چند هفته پیش، در حال بازگشت به منزل، به علت افتادن روی ضایعات فلزی ساختمانی (میل گرد و غیره) پرده بکارت بنده دچار آسیب و خونریزی شد و بعد از یک هفته از حادثه با مراجعه به پزشک فوق تخصص زنان، تأیید شد که این آسیب و پارگی به علت سقوط روی فلزات تیز بوده و ناحیه ی واژن کاملاً غیر مدخول است، آیا بنده با توجه به اینکه به علت سانحه، بکارت خود را از دست داده ام و به علت پایبندی کامل به عقاید دینی در تمام عمرم به هیچ عنوان به مفاسد اخلاقی دست نزده ام و تشخیص پزشک، این سانحه را تأیید کرده، می توانم به طور قانونی مجوز ترمیم بکارت را از مراجع و طرق قانونی دریافت کنم؟ اگر بله، دقیقاً باید به کجا مراجعه نموده و چگونه اقدام به درخواست و کسب مجوز نمایم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما نباز به ترمیم ندارید با در دست داشتن مجوز که شما در اثر حادثه این اتفاق برایتان افتاده کفایت میکند چون دخول با آسیب دیدگی متفاوت است امکان دارد پرده شما آسیب جدی به آن وارد نشده باشد ولی برای ترمیم باید نامه پزشکی قانونی داشته باشید