مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین کشاورزی

با سلام. ما 8 ورثه هستیم، 3 خواهر و 5 برادر.
ما پارسال یک تقسیم نامه بین خودمان انجام دادیم. و امثال بعد از نقشه برداری و اندازه گیری زمین ها، متوجه ‌شدیم که سهم یکی از برادران 2برابر بقیه شده است و البته زمین های تقسیم شده پارسال تکه تکه بود یعنی غیر اصولی تقسیم شده بود.
و امسال همه 8 ورثه از نوع دوباره زمین هارا تقسیم نموده و تقسیمات جدیدی انجام دادند و جلوی تکه تکه شدن زمین ها گرفته شد. و همه سهم ها برابر شد. ولی یکی از برادران که پارسال سهمش 2 برابز بود حاظر به امضای تقسیم نامه نیست. حتی درخواست وجد نقد جهت تقسیم دوباره از سایر وراث را داشت که اتفاقا وراث حاظر به پرداخت شدند ولی حالا آن مبلغ را هم قبول ندارد و نمیگذارد زمین ها تقسیم و کشت شود.
آیا ما میتوانیم سهم آنرا جدا کرده و هر کس زمین خود را کشت کند؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان میتواند اقدام به شکایت کند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما خودتان می تواند تقسیم ترکه شکایت نمایید و مسئله را به دادگاه بسپارید