مشاوره حقوقی رایگان - دزدی نکردن

سلام اگه کسی دزدی نکرده باشه وکیل بگیره ..شاکی وشاهد داشته باشه
و آخر وکیل بیاد بهش بگه که امکان اتهام وجود داره آیا ممکنه که اتهام وارد باشه هر چند که شاهدها چند بار در دادگاه حرف خود را عوض کرده باشن و بگن که شاکی بهمون قول داده که از زندان بیرونمون کنه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شاهدها را جرح کنید
وکیل از شما دفاع خواهد کرد نگران نباشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نحوه دفاع در پرونده و دلایل دفاعی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شهود را به همین دلیل جرح کنید تا شهادتشان رد شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به جرح شهود به استناد تعارض در گفته هایشان اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شخص دزدی نکرده می تواند در زمان احضار در دادگاه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کند.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما پاسخ به این سوال نیازمند بررسی دقیق‌تر مستندات و مدارک شما می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که نتیجه قابل پیش‌بینی نیست می‌بایست رسیدگی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سوالتان مبهم است سعی کنید از طرف خودتان مسئله را توضیح دهید نه شخص ثالث