مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دزدی بدون مدرک

به برادرم اتهام دزدی زدن جلسه اول رفت بعد گفتن سند بیارین تا ادامه سند دادیم ولی چون می‌گفت کاری نکرده جلسات بعدی نرفت حکمه نود میلیون و یکسال زندان اومده در حالی که نه مدرکی و نه شاهدی تو پرونده نبوده تجدید نظرم حکمو تایید کرد برادرم بعد دوماه خودشو تحویل داد آیا میشه چون مدرک و شاهدی نبوده کاری کرد ؟ایا باید یکسالو بشینه ؟کلن راهی داره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید مطالعه پرونده صورت گیرد اگر فی الواقع بی گناه باشد در اسناد و مدارک پرونده می‌توان ایراد گرفت

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بعد. از گذشت 4 ماه می‌توانند درخواست آزادی مشروط بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما دلیل جدید داشته باشید شما میتوانید اعاده دادرسی نمایید

بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس شما میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید

شما میتوانید درخواست استفاده از پابند الکترونیکی و عفو موردی را نمایید