مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کلید توسط موجر

سلام
مستاجر میخواهد میخواهد تخلیه کند ولی موجر از دریافت کلید خودداری می‌کند در صورتی که طی تامین دلیل و دادخواست مستاجر کلید را به شورا تحویل دهد آیا شورا موجر را مکلف به واریز مبلغ رهن به حساب دادگستری ی می‌کند تا کلید را تحویلش بدهند یا مستاجر بایستی جداگانه دادخواست طلب و دریافت مبلغ رهن را بدهد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است بعد از تحویل کلید به شورا دادخواست مطالبه وجه نیز بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از تحویل کلید به شورای حل اختلاف به صورت جداگانه دادخواست به خواسته مطالبه وجه مبنی بر ودیعه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.