مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معافیت

سلام ببخشید من 5 سال پیش معاف شدم به دلیل بیماری چشم حالا بعد از 5 سال عمل کردم و چشمم دیگه مشکلی نداره آیا نظام وظیفه میتونه معافیت منو باطل کنه به دلیل اینکه دیگه مشکلی ندارم؟
اگر پاسخ بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر مگر اینکه شما خودتان به نظام وظیفه اعلام کرده باشید معافیت قطعی می باشد مگر اینکه در آن معافیت شرط و شروطی گذاشته شده باشد که در صورتت بهبودی معافیت شما برداشته می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ عطف به ماسبق نخواهد شد و معافیت شما به قوت خود باقی خواهد ماند.