مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معافیت سربازی

سلام. جناب من سنم و شرایطم برای رفتن به خدمت مقدس سربازیم موقعی که رسید ما سه تا رفیق بودیم اونا تونستن معافیت بگیرن ولی من حقیقتا نمیتونستم یطورایی تو اوج جوانی از دوستام جدا باشم و اونا معاف بشن من نه خلاصه هی به هر بند تبصره ای رو‌ بهونه میکردم هی ما رو رد میکردن تا گذاشتم بعد از مدتی به استان مراجعه کردم اونجا هم بدلیل عدم مدارک و‌سوالهایی که ازم میپرسیدن باد نبودم ردم کردن خلاصه هی رفتم و‌شرایطی هم پیس اومد…..ولی قرار نبود که این بند از اعصاب و روان باسه که اینطور با این سن بدبخت شدم نه بهم کار میدن نه اصلا از اکثریت روزمره منع هیت برام حالا با زن و بچه حاضرم به جای دو سال دو ستلم اصافه بزنن برام منتها برم خدمت برای هر کاری باید هی برم تا تهران کمیسیون باور کنید سه مرحله کمیسیون داره هیچگونه موردی ندارم بجایی هم رسیده که اخرش ازم ضرب المثل پرسیدن براشون معنی کنم و با ذکر مثال و‌در کجا بکار میره ولی مثلا گواهینامه ام رو نهایت ارفاق از دو اوردن پایه سه. حالا راهی نیست برای ابطال و اعزام به خدمت سربازی؟بسیار ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ابطال معافیت اعصاب و روان ابطال معافیت سربازی معافیت اعصاب و روان خدمت سربازی سربازی