مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط قرعه کشی خانگی

سلام وقتتون بخیر
من یه قرعه کشی 36تومنی 12ماهه دارم یکی از اعضا که همکارم بود و اخیرا اخراج شده همیشه قسط عقب افتاده داره و خیلی دیر واریز می‌کنه هشت ماه از زمان قرعه‌کشی میگذره اقساط ماهی 3تومنه الانم دو ماه و نیمه که قسط معوقه داره که میشه 7500 دومین نفر هم براش دراومده با 4ماه که مونده تموم بشه 12تومن هم اقساط آینده در مجموع 19500میشه، چجوری میشه ازش بگیرم امکانش هست که همه رو یکجا بگیرم یا فقط اقساط معوق رو میتونم بگیرم و اینکه چقد زمان می‌بره که بتونم ازش بگیرم
آدرس هم ازش ندارم و فقط یه شماره تلفن که یا جواب نمیده یا الکی میگه ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان مطالبه اقساط معوق رادارید.
زمان آن بستگی به دادگاه محل طرح دعوی از جهت تعداد شعب، کثرت پرونده ها،تعدد قضات و… دارد.
آدرس وی در صورت عدم شناسایی میتوان مجهول المکان اعلام کرد. ونشر آگهی نمود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما نسبت به دینی که هنوز ایجاد نشده است نمی‌توانید طرح دعوا کنید و فقط نسبت به اقساط معوقه می‌توانید وارد عمل شوید. همچنین زمان به نتیجه رسیدن پرونده حقوقی متغیر است و زمان مشخصی را نمی‌توان بیان کرد.