مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام خانگی

سلام بنده در یک صندوق وام خانگی در روبیکا شرکت کردم. در دو تا از آگهی هایی که زده بودند که وام جایگزین بود(300 میلیون)باید 50 میلیون قسط های ماه های قبل پرداخت میشد تا وام جایگزین به من برسد و بعد از پرداخت گفتند که ماه اسفند وام رو دریافت میکنم. در ماه اسفند برای دریافت وام سفته فرستادم ولی هنوز هیچ خبری از وام نشده و هر وقت که بهشون پیام میدم در پرداخت وام بهونه میارن آیا امکان شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اری
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
اگر افاقه نکرد
دادخواست متناسب مطرح گردد

رضا ترابي

جناب آقای رضا ترابي:

سلام وقت بخیر
آیا قراردادی تنظیم و امضا شده ؟ سفته را روی چه اصلی فرستادید ؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد تعهد و یا دست نوشته‌ای در این خصوص وجود دارد می‌توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید
ممکن است کلاهبرداری باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر قراردادی بین شما وجود دارد باید بر مبنای قرارداد اقدام کنید.
اگر به طور کلی فعالیت آنها بدون مجوز و غیر قانونی باشد به جرم کلاهبرداری هم می توانید شکایت کنید.

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

سلام آره شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع مطرح نمائید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله ابتدا برای ایشان اظهارنامه بفرستید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید علیه صاحب حساب مطالبه وجه دهید