مشاوره حقوقی رایگان - کلا برداری شرکت فرش

با سلام. بنده از یک شرکت فرش ... به نام ف. مبلغ 54 میلیون فرش خریدم. پول رو به حساب 2 نفر که خودشون معرفی کردن به صورت اینترنتی واریز کردم. تمامی گفتگوها در تلگرام و ایتا ونیز فاکتور فروش شرکت و رسید واریز وجه موجود است و 2شماره تماس ازشون دارم که هفته ای یک بار یک پیام دلخوش کنک می فرستند و از تحویل فرش خودداری می کنند. در ضمن خودم تو شهرستانم. بهترین نوع شکایت که تو شهر خودم باشه با چه عنوانی باید باشه.با تشکر از همگی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد یا توافقات حاصله
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید بعد میتونید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از باب حقوقی ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه مبنی بر الزام به ایفای تعهد را ارسال کنید در صورت عدم افاقه دادخواست به خواسته الزام به تحویل مبیع به استناد فاکتور فروش و سایر ادله را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و علیه آنها طرح دعوی کنید و الزام آنها را جهت تحویل فرش از دادگاه بخواهید