مشاوره حقوقی رایگان - بروی خرید دوچرخه آیا سند مربوطه خاصی وجود داره یا فاکتور فروش قانونیه

با درود.
آیا سند خاصی روی دوچرخه وجود داره که به طور قانونی مالکیت صاحب دوچرخه مشخص بشه و یا فاکتور فروش معتبر هستش ؟ چون قصد فروش به افرود دیگر پس از مدت دیگر خواهم داشت آیا با فاکتور فروش یه مشکلی بر خواهم خورد ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دوچرخه به مانند خودرو و موتور سیکلت دارای سند مالکیت نیست و در عرف جامعه به وسیله فاکتور نقل و انتقال دوچرخه صورت میگیرد.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام فاکتور فروش دوچرخه در صورتی که از شرکت ویا فروشنده معتبر با درج شماره بدنه در آن کفایت می کند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر فاکتور فروش کفایت دارد ، در قولنامه ذکر نمایید دوچرخه همراه با فاکتور فروش تحویل خریدار شد، کپی از فاکتور به همراه نسخه دوم قولنامه نزد خود نگهداری نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فاکتور خرید همراه با مهر و امضا فروشگاه و فروشنده سند محسوب میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فاکتور داشته باشد مشکلی پیش نمیاد