مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث خواهر

سلام ، ما 3 تا خواهر و چندتا بردار که بعد از فوت پدر برادرها نمیخواهن هیچ سهم و ارث را به خواهرها بدهند ، یکی از بردارها میگه من وکالت بلاعزل از پدر داشتم همه دارایی ها هم زدم به اسم خودم ، آیا میشود شکایت کرد درباره ارث... دارایی پدر چند ملک و زمین و مغازه هستش... چطور میشه سهم ارث کوچکی از دارایی پدر از بردارها بگیریم .... انصاف نیست ...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امکان اقدام وجود دارد
یک حصر وراثت کنید
دو تحریر ترکه
سوم روش انتقال چگونه بوده است؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید سپس دادخواست به خواسته تحریر ترکه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت رسانده تا تمام اموال متوفی شناسایی شود و النهایه دادخواست تقسیم ترکه را به ثبت برسانید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست انحصار ورثه وپس از آن تحریر ترکه وسپس تقسیم ترکه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نموده و سپس درخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان در زمان حیات انتقال داده باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
ولی اگر در زمان فوت پدرتان اموالی به نام باشد می توانید بین خودتان تقسیم کنید.