مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از ماشین

سلام وقت بخیر
من دو سالی هست که ماشین دارم و در کرج رانندگی میکنم ولی دانشگاهم تهرانه و پدرم به دلیل نگرانی در مورد رانندگی در اتوبان اجازه نمیده که ماشینمو ببرم تهران
این موضوع واقعا برام تبدیل به مشکل شده
خواستم ببینم میتونم قانونی پیگیری کنم که اجازه نمیده از وسیله شخصی خودم استفاده کنم یا نه؟
ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به اینکه شما مالک خودرو و دارای گواهینامه رانندگی هم ظاهرا میباشید،و حکم محجوریتی هم اگر علیه شما به سرپرستی پدرتان صادر نشده باشد،شما مالک ومختار به هرگونه دخل وتصرف در مال خویش میباشید ونیاز به طرح دعوی ندارد.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بهتر است حرف بزرگترها گوش شود شاید مصالحی را در نظر گرفته

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قانونا آری منعی ندارد اگر بالغ هستید
لکن کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و احتیاط کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانونا شما میتوانید در مال خود دخل و تصرف کنید اما بهتر است مصلحت اندیشی پدر و مادر را هم لحاظ کنید و بیشتر احتیاط کنید تا مهارت کامل در رانندگی را کسب کنید