مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن کپی

با سلام
شرمنده پرونده ای در بایگانی راکد می باشد دادگستری از دادن کپی ممانعت میکند از مراحل باز پرسی کپی میخواهم نمی دهند من چه کنم چون باز پرس در آن عمدا سفارشی شده حق را پایمال کرده چه کنم؟

پاسخ ها :

مريم  مرادي دزكي

مريم مرادي دزكي :

سلام وقتتون بخیر...شما وکیلی جهت مطالعه پرونده بگیرید و به او بگویید از مدارک موجود کپی بگیرد.

مريم  مرادي دزكي

مريم مرادي دزكي :

سلام وقتتون بخیر...شما وکیلی جهت مطالعه پرونده بگیرید و به او بگویید از مدارک مذکور کپی بگیرد.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با بنده یا همکاران محترم تماس بگیرید