مشاوره حقوقی رایگان - خارج بافت اعلام شدن زمین پس از دریافت سند زمین مشجر با بنای احداثی

سال 99 برای یک قطعه زمین درخواست صدور سند دادم و بعد از انجام کلیه استعلام ها سند صادر شده است.
چند ماه پیش شورای محل اعلام کرد در نقشه جدید که به شورا ها دادند زمین من از بافت خارج شده است.
الان تکلیف سند من و استعلام ها چه می شود؟
زده زمین با بنای احداثی
مورد ثبت : یک قطعه زمین مشجر مشتمل بر ساختمان
بالاخره جواز ساخت می تونم بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
برای پاسخ دقیق نیازه مدارکتون ملاحظه و برزسی بشه و یه گفتگوی حضوری می طلبه.