مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ الکترونیکی

این ابلاغیه برام از دیوان عدالت اداری اومده نمی‌دونم باید کاری انجام بدم یانه
ابلاغ اخطاریه تبادل لوایح در دیوان عدالت اداری

احتراما نسخه دوم دادخواست شاکی ... با موضوع الزام تامین اجتماعی به پذیرش واحتساب سوابق بیمه ای براساس رای قطعی ...در پرونده به شماره ...به انضمام مستندات به پیوست ارسال میشود.خواهشمنداست مقرر فرمایید بااستنادبه ماده 30قانون تشکیلات وآیین دادرسی دیوان عدالت اداری پاسخ آنرا ظرف مدت 30روزازتاریخ ابلاغ این نامه بارعایت مسافت به این دفتر ارسال نمایید.
پیوست دادخواست تجدید نظر خواهی فرجام خواهی وضمایم ارسالی از خدمات قضایی مکانیزه. آیا اخطار سی روزه از اول ارسال لایحه از سوی شعبه شروع میشود0؟؟؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما باید لایحه تجدید نظرخواهی تنظیم و در مهلت مقرر ارسال نمایید